GUSTUM to zupełnie wyjątkowy w skali regionu, nowatorski koncept kulinarny, stworzony z pasji do sztuki kulinarnej i wina. Szef kuchni Patryk Żółnowski w swoim menu odważnie sięga po polskie produkty, smaki i lokalne tradycje, zestawiając je z tym, co najciekawsze w kuchni śródziemnomorskiej z domieszką akcentów kuchni międzynarodowej
Kluczową ideą jaka przyświeca twórcom tego niecodziennego miejsca, jest chęć stworzenia klimatu, w którym świat wysublimowanej kuchni w pięknym eleganckim lecz nie zobowiązującym wystroju swobodnie przenika się z bogactwem i różnorodnością świata win.
Kierując się zasadą, iż doskonała kuchnia powstać może wyłącznie przy użyciu znakomitych składników, niezmienną podstawę każdego menu stanowią wyłącznie starannie wyselekcjonowane produkty o największym twórczym potencjale, a także świeże i sezonowe warzywa. Pieczywo wypiekamy na miejscu a o słodką stronę menu dba ambitny cukiernik z doświadczeniem w najbardziej prestiżowych hotelach.
Nasze podejście to również codzienny nadzór i dbałość o to, aby serwowane dania odpowiadały gustom naszych Gości. To dla Was i dzięki Wam istniejemy a każda opinia jest niezwykle istotna i bierzemy ją sobie do serca pracując nad tym, aby codziennie stawać się lepszymi.
GUSTUM to kawałek naszego świata w którym rządzi miłość i pasja do kuchni, a celem do którego dążymy jest stworzenie najlepszej restauracji na Podkarpaciu.